Podáva sa nové á la carte menu!
Vo FSH sme zástancami toho, že čo sa sľúbi, má sa plniť. Preto Vám v RESTAURANT Facility System Hub prinášame nové á la carte menu - svieže, jarné, farebné. Čo o tejto zmene hovorí náš šéfkuchár Ján Duda?
„Tak ako sme sľúbili svojím zákazníkom, jedálny lístok budeme meniť tri - štyrikrát do roka. Spolu so svojím tímom sme pri každom jedle dbali na čerstvosť a dostupnosť surovín. Prinášame nové chute, kombinácie, ale stále ostávame v rovine zachovania slovenských jedál. Osobne verím, že tak ako si jedlá z končiaceho menu našli svoje miesto u našich zákazníkov, tak isto ich oslovia aj nové jedlá a radi si ich prídu vychutnať znova a znova.“
Nuž, príďte a posúďte sami ? Teší sa na Vás celý personál našej reštaurácie.
Predjedlá
Opečený chlieb „bruschetta“ / paradajka-cesnak-bazalka, cuketa-bryndza, slanina
Tatársky beefsteak, podávaný s domácim chlebom (nemiešaný)
Polievky
Tradičný hovädzí vývar s trhaným mäsom, zeleninou julienne a mrveničkou
Krém z mladého hrášku s estragónom a bryndzovým pirohom
Šaláty
Podávané s bagetkou s pestom z mladej žihľavy a medvedieho cesnaku.
Rímske listy, kuracie prsia, slaninový chips, pošírované vajíčko, dresing grana padano
Miešaný šalát s čakankou, gratinovaný kozí syr, jahody, vlašské orechy
Listy baby špenátu, reďkovka, zelená špargľa, baby mozzarella, taliansky dresing
Hlavné chody
Kuracia rolka plnená mladou špargľou restovaný špenát na cesnaku, opekané zemiaky
Hovädzí steak podávaný na fazuľkových lúskoch, mladé zemiaky s medovkou
Teľacia karé konfitované v orechovom oleji, ružičkový kel, repový piroh
Bravčová panenka sous vide, čierny koreň, hráškové struky, lístkové cesto
Pečený filet zubáča, hráškovo-mätový cícer, citrónová pena
Ňoky z fialových zemiakov, jarná bryndza, mladá cibuľka, trhaný králik
Dezerty
Čokoládový prstenec, limetkové mascarpone, škoricová špongia
Rebarborový cheescake, jahody, uhorkový sirup
Tvarohové šúlance, šodó krém, jahodový kaviár