Podľahli sme čaru espressa. Opäť.
Káva, to je hotová veda. A aby bola dobrým sluhom a nestala sa, naopak, zlým pánom, treba dbať nielen na jej pôvod, ale venovať špeciálnu pozornosť aj jej samotnej príprave.
Vo štvrtok podvečer, 8.marca 2018, sa v celom RESTAURANT FSH opäť šírila omamná kávová aróma. Workshop pre verejnosť sme pripravili v spolupráci s Marco Polo Cafe, s.r.o., ktorá je našim výhradným dodávateľom kávy Carraro. O tom, odkiaľ káva pochádza, ako sa správne praží a pripravuje, nám porozprával Rami Kotroch, M.B.A. . Dozvedeli sme sa tiež, že espresso nie je nikdy picollo a určite sa nepije z veľkých šálok. Nezostali sme však len pri teórii - rôzne druhy káv sme mali možnosť aj ochutnať ?.
Dúfame, že si naši hostia tento workshop užili a vás, ktorí ste workshop nestihli, pozývame aspoň na kávu - tú výbornú z našej kaviarne?.