Poďte s nami s chuťou do nového roku ;)
Domáca zabíjačka bývala kedysi veľkou udalosťou v našich domácnostiach a prípravy na ňu sa zvyčajne začali už niekoľko dní vopred. Bol to čas, kedy sa zišli rodiny, priatelia, susedia. Bližší i vzdialenejší známi prišli pomôcť, za čo im samozrejme bola dopriata chutná výslužka. :)
V súčasnosti je táto aktivita zriedkavejšia, aj keď stále sa nájdu rodiny - najmä na dedinách, v ktorých je zabíjačka stále obľúbenou.
Ak si aj Vy chcete opäť pripomenúť chuť a vôňu časov nedávnych, neváhajte a zastavte sa u nás ochutnať nové sezónne menu s podtitulom "Špeciality nášho majstra mäsiara" :)
Predjedlo
Bravčový rillettes zo sous vide krkovičky so škvarkami a cibuľovým džemom
Hlavný chod
1. Pomaly pečené bravčové kolienko u nás zaúdené, karamelizovaná biela kapusta so slaninou, varené zemiaky
2. Pečená klobása, jaternica a lalok, coleslaw šalát, baby cibuľka, strúhaný jablčný chren, domáci chlieb
Dezert
Kysnutý slivkový koláč s cukrovou mrvenicou a pomarančovým korením
Sezónne menu "Zabíjačkové špeciality" nájdete v našej ponuke od 09.01.2018.
Tešíme sa na vašu návštevu :)