Vynikajúca kačacina inak
November je už neodmysliteľne spätý s kačacími a husacími hodmi na všetky možné spôsoby. Táto príjemná tradícia neobišla ani nás v RESTAURANT Facility System Hub.
Prijmite naše pozvanie a nechajte sa očariť fantastickou kačacinkou v podobe predjedla, hlavného chodu i neobvyklého dezertu.
Predjedlo
Kačací rillettes s domácim chlebom a cibuľovým džemom
Hlavný chod
1. Pomaly pečené kačacie stehno, červená kapusta na víne, zemiakové lokše s masťou
2. Sous vide kačacie prsia, karamelizovaná biela kapusta so slaninou, zemiaková knedľa
Dezert
Lokša plnená sladkou zmrzlinou z červenej kapusty so škoricou
Novembrové sezónne menu nájdete v našej ponuke od 6.11.2017. A ako vždy aj na podstránke Reštaurácia & kaviareň - "Ponuka reštaurácie" - "Sezónne menu".
Tešíme sa na vašu návštevu.