Tradícia, ktorá sa nezunuje
Zimné obdobie je od nepamäti spojené so zabíjačkovými slávnosťami. V minulosti si naši predkovia zimu bez tejto činnosti ani nevedeli predstaviť. A my sa im nečudujeme. Keď sa u nás začne kuchyňou niesť vôňa pečeného bravčového kolienka je to na zbláznenie.
Presvedčte sa o tom na vlastné chuťové poháriky v RESTAURANT Facility System Hub a príďte ochutnať jedinečné zabíjačkové špeciality od nášho majstra mäsiara!
Dopriať si u nás môžete aj 100% šťavu z BIO jabĺk od lokálneho dodávateľa "Jabloňový sad Drietoma". Ručný zber a triedenie jabĺk je zárukou, že v našej jablkovej šťave nájdete len to najlepšie, čo sa na jabloniach odrôd Rubín, Idred, Melódia, Melrosa a Doris urodilo. Čo v nej však určite nenájdete, sú rôzne konzervanty, stabilizátory, regulátory kyslosti a pridaný cukor.
Tešíme sa na vašu návštevu.